5x uitjes voor dierenvriendjes

3 juli 2022
Rondom Apeldoorn en Deventer vind je een aantal hele leuke plekjes voor echte dierenvriendjes. Kidsproof adresjes waar wij erg fan van zijn en die wij graag met je wil delen!
Dierenuitjes in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Aapjes kijken

In Apenheul leven maar liefst 300 apen, waarvan ongeveer de helft losloopt in een prachtige groene omgeving. Zo bijzonder! Zelf even lekker de aap uit hangen kan in één van de vele speeltuinen. Tip: bekijk ook het zomerprogramma.


Met een ezel op pad

Speel- en Doe Paradijs De Koperen Ezel ligt net buiten Epe. Bestel een picknickpakket en maak een ezelwandeling of ga lekker spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Behalve ezels vind je hier trouwens nog veel meer aaibare dieren én pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer!

Binky - shows

Onbeperkt speelplezier

Bij Kinderparadijs Malkenschoten is zoveel leuks te beleven: dieren knuffelen, (water)speeltuinen, het verkeersplein, waterfietsen, midgetgolf, bouwen met blokken en leuke, leerzame Binky shows. 

speeltuin flierefluiter

Eindeloos spelen

De Flierefluiter is de leukste speelboerderij van het oosten. Kids kunnen hier eindeloos spelen in de buitenspeeltuin, kinderboerderij en indoorspeelparadijs. Zo tof: in de zomermaanden is er zelfs een zwembad met waterspeeltuin.

Vlindertuin De Kas in Zutphen

Pracht en praal

Bewonder tropische vlinders in de kleinschalige vlindertuin De Kas in Zutphen. Prachtige vlinders, in alle soorten en maten, leven hier bij elkaar in hun eigen vlinderparadijs tussen tropische planten. 

PS. Benieuwd naar alle kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? Je vindt ze allemaal in het overzicht!


Naar de website