5x kindvriendelijke lunchplekjes in Apeldoorn

6 juni 2023
Op zoek naar een plek om tussen de middag lekker te lunchen, waar de kinderen ook goed terecht kunnen? We hebben een selectie gemaakt van fijne plekjes, vaak vind je hier ook een kindermenukaart of een speelgelegenheid.
De leukste adresjes voor een lunch met kinderen in Apeldoorn!

Heerlijk Lokaal

Op de rand van Apeldoorn centrum vind je Heerlijk Lokaal. Laat je verwennen met allerlei hapjes! Voor kinderen is er een eigen speelkamer en staan er berenpannenkoeken op de menukaart!


Sillies

Niet in het centrum van Apeldoorn, maar een absolute aanrader: Sillies Apeldoorn! Je voelt je hier gelijk thuis en er staat heel veel lekkers op de kaart. Extra leuk: er is een leuke speelhoek waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken.



Huize Bloem

Bij Huize Bloem strijk je neer om te genieten van een hapje en drankje. De eigenaresse bakt alles zelf met producten uit eigen tuin! Huize Bloem is een leuke bestemming vanuit Apeldoorn op de fiets, én misschien zie je de stoomtrein nog wel voorbij rijden!



Stadscafé Apeldoorn

Bij Stadscafé Apeldoorn schuif je gezellig aan voor taart, lunch of diner. Er is een leuk speelkeukentje voor de kinderen en genoeg lekkers op de kaart!



Anne & Max

Bij Anne & Max voel je je direct thuis! Voor de kinderen is er genoeg lekkers te vinden, zoals een dikke tosti en bananenbrood. Ook is er een leuk speelhoekje, een buggy parkeerplaats en een speciale Anne & Max kidscounter. Ook zijn er verschoningsmogelijkheden waar zowel mama als papa bij kunnen.



Mis je jouw favorite hotspot nog? Laat het ons weten via apeldoorn@kidsproof.nl! 

Eet smakelijk!


Liefs,
Patricia