Buiten spelen, binnen spelen en geweldige gerechten

3 juni 2019
Mmmmmmm én yeahhhh bij Bij Jansen en Jansen in Gorssel!
We schreven al eerder over één van onze favo adresjes om te eten met kinderen: Bij Jansen en Jansen in Gorssel. En hoe fijn dat deze plek nu ook een geweldig buiten heeft, een heerlijk terras dat grenst aan een buitenspeeltuin en binnenspeeltuin. Iedereen blij, je leest het hieronder.

De plek waar je gezellig uren met het hele gezin aan tafel zit? Nee sorry, waarschijnlijk niet! De plek waar je gezellig met je partner of met een stel vrienden aan tafel zit, zonder je continu te moeten bekommeren over de kids. Ja zeker, dikke mik! Want waar de volwassenen genieten van al het goeds van de menukaart kunnen de kinderen hier enorm fijn spelen!



Een culinaire belevenis
Zoals het restaurant zelf zegt is het eten bij Bij Jansen en Jansen een culinaire belevenis. En ja... het is waar! Want je eet hier heerlijk. Zo probeerde ik de rilette van markreel en at mijn hubby de enorme salade met paddenstoelen. Heerlijk. Neem anders zelf even een kijkje op de menukaart!
Onze meiden zijn soepmonsters, die aten een tomatensoep. Kommetje leeg tot de laatste druppel. Zoonlief ging voor de traditionele tosti, altijd goed! Maar waar wij relaxt aan de uitbuikfase begonnen, waren onze kinderen gevlogen!



Binnen en buiten spelen
Er is namelijk een binnenspeeltuin én een buitenspeeltuin! Ik blijf het een top-combi vinden, dat heerlijke eten en die speeltuinen :-), super bedacht! In de buitenspeeltuin staat een speeltoestel waarop geklommen kan worden met een brede glijbaan. Daarnaast staat een schommel. De binnenspeeltuin grenst ook aan het terras en mag met recht een binnenspeeltuin genoemd worden, ze kunnen zich hier echt een tijd goed vermaken. Meer over deze binnenspeeltuin lees je in onze eerdere blog.



Midden in het bos
En niet alleen bij Bij Jansen en Jansen zelf is het genieten, ook voorafgaand of er na kun je je goed vermaken. Het restaurant is namelijk midden in het bos van Gorssel gelegen. Vanaf de parkeerplaats loop of fiets je zo het bos in.

Dan rest ons alleen nog hét advies! Ga het zelf proberen, ervaar het goede leven bij Bij Jansen en Jansen. Alle praktische info over dit restaurant vind je hier!