ZERO55 Apeldoorn, het entertainment centrum voor het hele gezin

5 juli 2019
Afgelopen week mocht Kidsproof al een kijkje nemen bij ZERO55, het nieuwe family entertainment centrum dat héél binnenkort geopend gaat worden in Apeldoorn. In deze blog lees je alvast wat je kunt verwachten en welke toffe openingsdeals er zijn!

ZERO55 vind je in Apeldoorn-Zuid, achter Zwembad Malkander! Je kunt gratis parkeren voor de deur én het is een fijn vertoeven met elk weertype, het is namelijk (behalve een stukje kartbaan) overdekt en voorzien van airco!

Maar het belangrijkste! Wat kun je er allemaal doen met kids in de basisschoolleeftijd? 

Karten
Kids langer dan 1 meter 35 mogen in een e-kart racen. Het parcours van de kartbaan start binnen maar loopt ook een stukje buiten. De combi binnen en buiten is uniek in Nederland. En omdat het electrische karts zijn heb je geen last van herrie en uitlaatgassen. Maar je hoort wel het spannende geluid van de piepende banden bij een goede bocht. 
Speciaal voor kinderen kan de snelheid van de karts aangepast worden, dat maakt het nog veiliger.Glow Bowling
Vanaf ongeveer 6 jaar kan er een pot glow bowlen gespeeld worden op de toffe futuristische banen van ZERO55. Er zijn 6 banen met visuele effecten en 2 VIP-banen hebben als eerste in Nederland spectaculaire baanprojecties. Zo lijkt het bijvoorbeeld of je bowlingbal door het water rolt! Vooraf kies je je eigen Avatar en geen frustratie voor de allerkleinsten, de goten van de bowlingbanen kunnen omhoog!Lasertag
Het spelen van lasertag is de next level van lasergamen! Er komt meer tactiek bij kijken en het is actiever. Unlock extra ruimtes, ontwijk mijnen en ga op zoek naar extra levens en munitie. De ruimte waarin het spel gespeeld wordt ziet er supertof uit met glow in the dark jungle animaties. Vanaf 6 jaar kan het spel gespeeld worden.Klimwand
In ZERO55, op de eerste verdieping, vind je een hele toffe klimwand. Het is een interactieve klimwand en je zet een score neer door opdrachten uit te voeren. Het is best een uitdaging, én alert zijn om de game te spelen én een beroep doen op je armspieren, maar hoe cool is dit! Vanaf ongeveer 6 jaar kunnen kids de uitdaging aangaan. Bij de klimwand vind je ook 50 m2 met arcade games zoals airhockey, boksbal en behendigheidspellen.Op 13 juli opent ZERO55 haar deuren. Je kunt gratis een kijkje komen nemen want 13 juli is het direct OPEN DAG! 

En eerlijk is eerlijk als je er toch bent wil je ook direct het één en ander proberen toch? Tijdens de Open Dag kun je al voor € 3,- al de klimwand proberen en voor € 5,- lasertaggen! Check ook de speciale openingsdeals (combinatietickets voor verschillende onderdelen) op de site van ZERO55 via onderstaande link!

Onderstaand vind je de directe link naar de site van ZERO55 en vind je de openingstijden, adres etc!
WEBSITE ZERO55