Leuke theaters en bioscopen in Apeldoorn-Deventer
Film, muziek & theater

Leuke theaters en bioscopen in Apeldoorn-Deventer

In de bioscoop of het theater in Apeldoorn-Deventer spelen prachtige kinderfilms en kindervoorstellingen. Van muziek tot kindertheater, kinderconcerten en openluchttheaters.

Dit zijn onze favoriete theaters en bioscopen voor kinderen in Apeldoorn-Deventer. Kijk in de Uitagenda voor de actuele speeldata.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 19 resultaten
Pagina: 1
totaal 19 resultaten
Pagina: 1

Naar de film met kinderen in Apeldoorn-Deventer

In Apeldoorn-Deventer kun je met kinderen naar de film in de bioscoop, in een filmhuis of een filmtheater. Bezoek eens een film première met kinderen of een kinderfilm.

Naar het theater met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

In Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo zijn er verschillende theaters en schouwburgen die kindervoorstellingen programmeren. Bekijk per theater het programma met familievoorstellingen. Naast de gewone theaters is ook een bezoekje aan een poppentheater, openluchttheater of marionettentheater echt een aanrader.

Naar een muziekvoorstelling met kinderen in Apeldoorn-Deventer

Ben je al eens met je kinderen naar een concert geweest? In een muziekgebouw, muziektheater, bij een poppodium of bij de opera? Er zijn prachtige muziekvoorstellingen voor kinderen in Apeldoorn-Deventer. Echt genieten!