Spelend leren bij CODATerug naar het overzicht

Je vergeet bij CODA bijna dat je boeken kwam lenen!
Coda heeft een ruim aanbod boeken voor kinderen. Maar boeken lenen is bijna bijzaak in de centrale bibliotheek. Zodra je beneden in de kelder komt, voor de kleinsten via de glijbaan, weet je eigenlijk niet meer waar je moet beginnen.

Plof je neer op de gezellige bank en speel je op de Xbox One? Ga je in de uitkijktoren, schapen knuffelen of de oude groentekar besturen? Baby's vermaken zich in de ruime grondbox vol knuffels en zachte boekjes.

In het FabLab van Coda komen kunst en techniek samen. Je kunt bij het FabLab allerlei leuke workshops volgen zoals 3D printen. En in het Museum zijn regelmatig leuke tentoonstellingen speciaal voor kinderen.

Kortom, kom je alleen maar boeken halen, spreek dan met jezelf af dat je niet te lang blijft hangen in deze fantastische bibliotheek!

De bibliotheek heeft verschillende vestigingen in Apeldoorn, klik op de roze button om naar de website van CODA te gaan.

Let op! vanwege de coronamaatregelen is het speel gedeelte voorlopig gesloten en moet je een afspraak maken om boeken te lenen.

Na het bezoek aan de bibliotheek zin in een kopje thee? Kijk in de categorie uit eten voor overdag voor de leukste adresjes.

CODA

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Openingstijden Ma t/m wo: 10:00 - 17:30 uur
Do: 10:00 - 20:30 uur
Vrij: 10:00 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

Van 5 juni t/m 21 augustus op zondag gesloten
Prijs gratis, voor sommige tentoonstellingen geldt een entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

(Bijna) Meivakantie!

(Bijna) Meivakantie!

Lekker hoor, twee weken meivakantie! Weten jullie al wat jullie gaan doen? Wij hebben de de leukste meivakantie-uitjes voor je op een rijtje gezet!

Check onze tips