Woudloper SpeurtochtTerug naar het overzicht

Ontdek de kleine wonderen van de Veluwe met de speurtocht: Word Woudloper van het Loo!
‘Ontdek de kleine wonderen’ is een divers speurprogramma in het bos rondom Camping de Wildhoeve dat kinderen het hele jaar kunnen doen. Op de camping kunnen kinderen een opdrachtboekje ophalen waarmee ze op avontuur gaan. In dit opdrachtenboekje staan verschillende opdrachten. Soms zijn het vragen, soms een activiteit waaraan je kan meedoen met je familie. Als er een plaatje van een pootafdruk bij de vraag of activiteit staat, kun je daarmee een stempel verdienen. Wanneer je tien stempels hebt verzameld, dan ontvang je een heus certificaat en een kompas. Op dat moment ben je een echte Woudloper van het Loo geworden!

Ook kan de Wildhoeve SpeurApp gedownload worden. De App heeft twee tochten. Eén dierenspeurtocht over de camping, met vragen over dieren. Daardoor kom je veel te weten over de dieren die in het bos leven. De andere route is een tocht van 2 uur met onderweg vragen en natuurweetjes over het bos.

Dat wordt gezellig het bos in met het hele gezin!

Wil je meer weten over Camping de Wildhoeve of over het speurtocht met opdrachtenboekje? Klik dan op de roze websitebutton.

Camping de Wildhoeve

Hanendorperweg 102
8166 JJ Emst-Gortel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!