Zwemparadijs De SchegTerug naar het overzicht

Wat een feest: plonsen in het zwemparadijs van De Scheg.
Kom naar zwemparadijs De Scheg in Deventer! Beleef spetterende avonturen met het hele gezin.

Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een sneltreinvaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Deze reuzeglijbaan met bijzondere lichteffecten slingert u rond het zwemparadijs.

Kinderen tot en met 5 jaar spelen in Dave's Schateiland met water én zand. Ideaal voor ouders om lekker mee te spelen of vanaf de zijkant in alle rust te genieten.

Wil je meer weten over De Scheg? Klik dan op de roze button om naar de site te gaan.

Alle leuke restaurants om gezellig te eten met je kids heeft Kidsproof op een rij gezet! Klik op de categorie Uiteten om ze te bekijken.

De Scheg

Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Openingstijden Bekijk de actuele openingstijden op de website van het zwembad. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Prijs Bekijk de prijzen op de site van het zwembad! Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips