IJsbaan De SchegTerug naar het overzicht

Sportief uitje: kom lekker en gezellig schaatsen op de indoor-ijsbaan van De Scheg in Deventer
Oefen je techniek op de 400-meter baan, cirkel op het middenterein of leef je uit in de ijs-speeltuin van De Scheg: De Speelpool. In De Scheg in Deventer vind je eindeloos winters plezier.

Op de 400 meter baan kunnen zowel de beginnende schaatsers als de fanatieke goed terecht. De snelle schaatsers nemen de binnenkant van de baan en ben je nog een beetje aan het oefenen, dan schaats je meer aan de buitenkant!

Het ijsplein is de plek waar de kleintjes vaak hun eerste schaatsstapjes maken, maar ook voor jongeren is er veel vermaak. 

Heb je zelf geen schaatsen? Dan huur je die in het winkeltje van de ijsbaan! En die warme chocolademelk met slagroom, die drink je in het schaatscafé Nova Zembla!

Wil je meer weten over de schaatsbaan van De Scheg? Klik dan op de roze websitebutton.

De Scheg

Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Openingstijden Bekijk de actuele openingstijden op de website van de schaatsbaan. Prijs Bekijk de verschillende tarieven op de site van De Scheg! Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen