Spelen bij HeggiesTerug naar het overzicht

Leuke, overzichtelijke binnenspeeltuin en buitenspeeltuin! Ideaal ook voor een luie dag in het weekend
Bij Heggies Speelschuur in Emst kunnen kinderen zich fantastisch vermaken. Zowel binnen als buiten zijn er legio speelmogelijkheden. In de binnenspeeltuin kunnen ze urenlang glijden, klimmen en klauteren, roetsjen, bouwen en meer. Uiteraard met een lekker plekje voor de volwassenen. Goed moment om jezelf even te verwennen met een lekkere kop cappuccino of thee en een boekje.

Is het mooi weer? Ga dan ook lekker naar buiten! Je kunt zwaaien naar de dieren in de wei, skelteren of je vermaken in de ruime speeltuin. In de grote maar overzichtelijke speeltuin zijn er voor de kleintjes maar ook voor de wat oudere kinderen een groot aantal speeltoestellen. Kom klimmen in het klimrek, glijden van de glijbaan, schommelen op de schommel en 'brood en koekjes bakken' in het bakkerij speeltoestel. De toestellen staan ruim geplaatst in een grote zandbak waardoor er veilig gespeeld kan worden. Ook hier kunnen de volwassenen weer genieten, lekker op het terras.

Het speelplein is super leuk. Er zijn mooie trampolines, een airtrampoline zo groot dat er wel 20 kinderen tegelijk op kunnen en een stoere pannakooi om je voetbal trucs nog beter te oefenen.

Wanneer de entree voldaan is bij de balie krijgen de kinderen een Heggies Speelschuur stempel zodat er zowel buiten als binnen gespeeld kan worden. Ben je buiten uitgespeeld dan is het natuurlijk mogelijk om weer verder te spelen in de binnenspeeltuin. 

Benieuwd naar onze ervaring bij Heggies? Kidsproof heeft de binnenspeeltuin uitgetest en schreef er een blog over!

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Ook toffe inspiratie in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Heggies Speelschuur

Langeweg 14
8166 GT Emst
Openingstijden 1 april t/m 30 september
Dagelijks van 9:30 - 18:00 uur

1 oktober t/m 31 maart
wo, vrij, za, zo: 9:30 - 18:00 uur
Tijdens schoolvakanties alle dagen
Prijs Bekijk de tarieven van Heggies op de site, klik hiervoor op de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uitjes in Maart!

De leukste uitjes in Maart!

Onze Uitagenda staat weer bomvol leuke eropuittips! Kijk snel wat er per dag te doen is in Apeldoorn-Deventer in maart.

Naar de Uitagenda