• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klimbos GarderenTerug naar het overzicht

Centraal op de Veluwe, midden in de oude bossen vind je het hoogste klimbos van Nederland!
Klimmen tot wel 25 meter hoogte in Garderen! Met maar liefst 10 verschillende parcoursen is dit klimbos écht voor iedereen geschikt. De kleinste durfals mogen al klimmen vanaf 4 jaar en zetten hun eerste stapjes in de klimwereld op 3 meter hoogte. Terwijl de volwassen waaghalzen het Discover parcours trotseren op 25 meter hoogte. Dit maakt Klimbos Garderen enorm geschikt voor gezins- en familieuitjes met verschillende leeftijden.

Voor elk niveau is er wel een geschikt parcours te vinden in Klimbos Garderen. Ontdek de toffe klimelementen zoals een tractor, boot en vliegend tapijt! Of durf jij te fietsen door de bomen? Daarnaast ga je natuurlijk knotsgek op de foto tijdens je klimavontuur. Het kan allemaal! Het klimbos is leuk voor kleine klimapen maar zeker ook voor volwassenen die niet bang zijn voor een beetje avontuur!

Er wordt gewerkt met een continu zekersysteem, hierdoor zit je van begin tot eind vast en kan er niks gebeuren! Veiligheid gegarandeerd!

Ga met het gezin, vrienden, familie of met een kinderfeestje de uitdaging in Klimbos Garderen aan!

Wil je meer weten en alle parcours bekijken? Klik dan op de roze button om naar de site te gaan.

Bekijk ook de Uitagenda van Kidsproof Apeldoorn. Alle leuke activiteiten voor kinderen in de regio handig op een rijtje!

Klimbos Garderen

Putterweg 81
3886 PG Garderen
Openingstijden Bekijk de actuele openingstijden op de website van het klimbos. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantie uitjes

De leukste zomervakantie uitjes

Yes, (bijna) vakantie! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.

Bekijk de tips!