NP De Hoge VeluweTerug naar het overzicht

Zin in een spannend natuur-avontuur? Kom dan naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe!
In Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag van alles te beleven voor kinderen: speur naar herten, reeën, wilde zwijnen en moeflons, spring op een Witte Fiets, verken het bos, ren over het stuifzand en ontdek de wereld onder je voeten in het Museonder!

Spannende speurtochten
Je kunt het Park verkennen met één van de leuke en leerzame speurtochten, zoals de Moeffie Ontdekkingstocht. En wat dacht je van de Suske en Wiske Avonturentocht op de fiets? Volg de Knapzakroute met je zelfgemaakte knapzak. 

Evenementen en safari’s
In het weekend en in de vakanties zijn er in het Park extra activiteiten. Zoals nestkastjes maken, theatervoorstellingen, verhalenvertellers, en kinder-rondleidingen door Jachthuis Sint Hubertus. ‘s Zomers zijn er kindersafari's: ga met de boswachter op zoek naar wilde dieren en slaap 's nachts in de buitenlucht. Een onvergetelijke ervaring!

Toffe app
Wat zijn die grote muren onderaan De Franse Berg? Waarom staat er een bunker in het Park? En hoe kwamen schapen uit Corsica op de Hoge Veluwe terecht? Er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen over Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Ontdek ze nu met de app NPHV | AR. Dankzij de Augmented Reality komt de geschiedenis voor je neus tot leven, je kunt er zelfs onderdeel van worden! Er is ook een route speciaal voor kinderen. Zij kunnen op de foto met de dieren in het Park, en onderdeel worden van een echte Van Gogh!

Wil je Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, maar eerst meer weten? Klik dan op de roze websitebutton om direct naar de site van het park te gaan!

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Houtkampweg 13
7352 TC Hoenderloo
Openingstijden Jan t/m maart: 9:00 - 18:00 uur
april: 8:00 - 20:00 uur
mei: 8:00 - 21:00 uur
juni / juli: 8:00 - 22:00 uur
aug: 8:00 - 21:00 uur
sep: 9:00 - 20:00 uur
okt: 9:00 - 19:00 uur
nov / dec: 9:00 - 18:00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De agenda van Sint

De agenda van Sint

Sint is zo van deze tijd: Hij heeft met ons zijn digitale agenda gedeeld! Wil jij weten waar hij de komende weken te vinden is? We hebben een overzicht van alle activiteiten in de buurt.

Bekijk zijn agenda