NP De Hoge VeluweTerug naar het overzicht

Zin in een spannend natuur-avontuur? Kom dan naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe!
In Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag van alles te beleven voor kinderen: speur naar herten, reeën, wilde zwijnen en moeflons, spring op een Witte Fiets, verken het bos, ren over het stuifzand en ontdek de wereld onder je voeten in het Museonder!

Spannende speurtochten
Bij de infobalie van het Park Paviljoen op De Hoge Veluwe vind je allerlei leuke speur- en wandeltochten, voor jong en oud. Een ideale manier om het Park te ontdekken. Kies bijvoorbeeld de fantasierijke Lepelkoenspeurtocht (4-8 jaar) en ga op zoek naar deze elf-achtige mannetjes die onder de grond wonen. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht (9-12 jaar). Of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht (8-12 jaar) op één van de 1800 Witte Fietsen. 

Evenementen en safari’s
In het weekend en in de vakanties zijn er in het Park extra activiteiten. Zoals nestkastjes maken, theatervoorstellingen, verhalenvertellers, en kinder-rondleidingen door Jachthuis Sint Hubertus. ‘s Zomers zijn er kindersafari's: ga met de boswachter op zoek naar wilde dieren en slaap 's nachts in de buitenlucht. Een onvergetelijke ervaring!

Wil je Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, maar eerst meer weten? Klik dan op de roze websitebutton om direct naar de site van het park te gaan!

Nooit meer leuke tips missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Houtkampweg 13
7352 TC Hoenderloo
Openingstijden Jan t/m maart: 9:00 - 18:00 uur
april: 8:00 - 20:00 uur
mei: 8:00 - 21:00 uur
juni / juli: 8:00 - 22:00 uur
aug: 8:00 - 21:00 uur
sep: 9:00 - 20:00 uur
okt: 9:00 - 19:00 uur
nov / dec: 9:00 - 18:00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjes vol fun!

Feestjes vol fun!

Kom lekker jumpen en spelen bij FunZone Apeldoorn. Een tof feestje voor kids met veel energie! Kies uit 2 of 3 uur jumpen op de grote trampolines. Handig: drinken, frietjes of een tosti en jumpsokken zitten al in het feestpakket!

Check dit feestje