NP De Hoge VeluweTerug naar het overzicht

Zin in een spannend natuur-avontuur? Kom dan naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe!
In Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag van alles te beleven voor kinderen: speur naar herten, reeën en wilde zwijnen, spring op een Witte Fiets, verken het bos, ren over het stuifzand en ontdek de wereld onder je voeten in het Museonder!

Spannende speurtochten
Bij de infobalie in het Museonder op De Hoge Veluwe vind je allerlei leuke speur- en wandeltochten, voor jong en oud. Een ideale manier om het Park te ontdekken. Kies bijvoorbeeld de fantasierijke Lepelkoenspeurtocht (4-8 jaar) en ga op zoek naar deze elf-achtige mannetjes die onder de grond wonen. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht (9-12 jaar). Of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht (8-12 jaar) op één van de 1800 Witte Fietsen. 

Evenementen en safari’s
In het weekend en in de vakanties zijn er in het Park extra activiteiten. Zoals nestkastjes maken, theatervoorstellingen, natuurdetective, verhalenvertellers, en kinder-rondleidingen door Jachthuis Sint Hubertus. 

Wil je Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, maar eerst meer weten? Klik dan op de roze websitebutton om direct naar de site van het park te gaan!

Nooit meer leuke tips missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Houtkampweg 13
7352 TC Hoenderloo
Openingstijden zie website voor de actuele openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen