Stadspark Berg & BosTerug naar het overzicht

Kom spelen, hutten bouwen en picknicken bij de speelweide in Park Berg & Bos in Apeldoorn!
Grenzend aan de Kroondomeinen van Paleis het Loo ligt het prachtige natuurgebied Stadspark Berg & Bos. Een bezoekje aan het Stadspark Berg & Bos is gegarandeerd een succes, want er is zoveel te doen.

Lekker buiten spelen

Gek op klimmen en klauteren of lekker met water spelen? Ga dan naar de ruime speelweide, dit is een open plek in het bos met een waterpomp, een klimpyramide, zandbak, schommels en meer.

Dit is ook een perfecte plek voor een picknick! Terwijl de kids zich lekker vermaken, geniet je zelf aan een van de picknickbanken. 

Uitkijktoren

Houd en jullie van een uitdaging? Beklim dan de hoogste uitkijktoren van de Veluwe met maar liefst 128 treden en een hoogte van 26 meter. Okay, het is even een flinke klim, maar de beloning is het echt waard. Je komt boven de boomtoppen uit en op heldere dagen kan je wel 40km ver kijken!

Dieren spotten

Vanuit het park loop je ook makkelijk het bos in. Hier zie je ook de zwijntjes en misschien de herten. Of ga lekker speurneuzen met de nieuwe GPS app van IVN!

Goed om te weten: er zijn toiletten aanwezig in het Stadspark.

Wil je meer weten? Klik op de roze button om naar de website van Park Berg & Bos te gaan.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer leuke uitjes.

Stadspark Berg & Bos

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Openingstijden Zomer: 07:00 tot 21:00 uur
Winter: 09:00 tot 18:00 uur
Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen