Radio KootwijkTerug naar het overzicht

Een bijzonder plekje op de Veluwe: de Kathedraal van Radio Kootwijk!
Neem je kids mee naar deze unieke kathedraal! Dit moet je gezien hebben, zo bijzonder deze grote kathedraal midden in de natuur. En vertel ze direct de geschiedenis van dit voormalige zendcomplex: Hallo Bandoeng? Hoort u mij?

Mochten ze dat minder interessant vinden, dan heb je met deze leuke feitjes vast de aandacht: De videoclip Zij aan Zij van Kinderen voor Kinderen werd hier opgenomen en de videoclip van Suzan en Freek - Onderweg naar Later. En ook voor de film Mega Mindy en de Snoepbaron was Radio Kootwijk het decor.

Tip: Neem je wandelschoenen mee want je kunt hier prachtig wandelen door heidevelden, bossen en zandverstuivingen. Na afloop kun je bij De Garage terecht voor een hapje en drankje.

Wil je het gebouw van binnen bekijken? Staatsbosbeheer organiseert af en toe rondleidingen. Ook zonder gids ben je regelmatig welkom bij Radio Kootwijk. Psst... zonder gids is eigenlijk leuker voor kinderen!

Kijk op de website voor de geschiedenis van Radio Kootwijk. De website vind je onder de roze button.

Kidsproof heeft ook de kindervriendeljke restaurants in de regio Apeldoorn-Deventer voor je verzameld! Je vindt deze in de categorie Uit eten.

Radio Kootwijk

radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen