Kinderbelevingspaden EpeTerug naar het overzicht

Kinderbelevingspaden in Epe! Beleef de natuur met kinderbelevingspaden met verschillende thema's
Welkom in Epe en leuk dat je de mooie natuur wilt gaan ontdekken! De kinderbelevingspaden ’t Eperholt bestaan uit drie verschillende paden van ongeveer 3 kilometer met verschillende thema’s.

Je kunt op de routes allerlei avonturen beleven en veel leren over de natuur. Edelherten, everzwijnen, vogels en ook andere dieren; ze komen allemaal voorbij. Soms zie je de dieren zelf, maar meestal vind je de bewijzen dat ze geweest zijn.

De routes zijn gemarkeerd met hertengeweien, vogelhuisjes en zwijntjes. Deze wijzen je de weg. Ze hangen in de bomen dus je gaat echt speuren! Alle routes komen samen bij de wildkijkwand. Hier kan je ervoor kiezen dezelfde route te vervolgen óf over te stappen op een ander pad.

Kies uit de Vogelroute, Hertenroute of de Zwijnenroute.

Startpunten:

Zwijnenroute, pannenkoekenrestaurant De Ossenstal

Hertenpad, Brasserie Floor

Vogelroute, bij RCN de Jagerstee

Bij de drie startpunten en bij de VVV in Epe kun je het boekje over de belevingspaden kopen. Hierin staan allerlei leuke opdrachten die je tijdens het lopen van de routes kunt uitvoeren. Ook staan er allerlei tips en weetjes in. En er zit een loepdoosje, een verrekijker en een pen bij. Zo wordt je al snel een echte natuur ontdekker! Het pakketje is voor €5,00 verkrijgbaar.

Tip: bewaar het boekje en ontdek ook de andere routes!

Wil je meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

VVV Epe

verschillende startpunten
Epe
Prijs €5,00 Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12X ZOMERUITJES OP DE VELUWE

12X ZOMERUITJES OP DE VELUWE

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen deze zomer. Wij zijn dol op deze mooie regio! Wij delen 12 superleuke tips in onze Veluwe Special.

Lees onze blog!