Kinderbelevingspaden EpeTerug naar het overzicht

Kinderbelevingspaden in Epe! Beleef de natuur met kinderbelevingspaden met verschillende thema's
De kinderbelevingspaden ’t Eperholt bestaan uit drie verschillende paden van ongeveer 3 kilometer met verschillende thema’s: Vogelroute, Hertenroute of de Zwijnenroute.

Je kunt op de routes allerlei avonturen beleven en veel leren over de natuur. Edelherten, everzwijnen, vogels en ook andere dieren; ze komen allemaal voorbij. Soms zie je de dieren zelf, maar meestal vind je de bewijzen dat ze geweest zijn.

De routes zijn gemarkeerd met hertengeweien, vogelhuisjes en zwijntjes. Deze wijzen je de weg. Ze hangen in de bomen dus je gaat echt speuren! Alle routes komen samen bij de wildkijkwand. Hier kan je ervoor kiezen dezelfde route te vervolgen óf over te stappen op een ander pad.

Startpunten Kinderbelevingspaden

*Zwijnenroute - pannenkoekenrestaurant De Ossenstal
*Hertenpad - Brasserie Floor
*Vogelroute - RCN de Jagerstee

Bij de drie startpunten en bij de VVV in Epe kun je het boekje over de belevingspaden kopen. Hierin staan allerlei leuke opdrachten die je tijdens het lopen van de routes kunt uitvoeren. Ook staan er allerlei tips en weetjes in. En er zit een loep, een verrekijker en een pen bij. Zo wordt je al snel een echte natuur ontdekker! Het pakketje is voor €7,50 verkrijgbaar.

Tip: bewaar het boekje en ontdek ook de andere routes!

Wil je meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer toffe natuuruitjes? Check onze speciale natuur categorie!

VVV Epe

verschillende startpunten
Epe
Prijs €7,50 Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips