ZERO55Terug naar het overzicht

ZERO55 in Apeldoorn, vermaak voor het hele gezin. Elektrisch karten, glow bowlen, lasergamen en games.
Bij ZERO55, activitycenter in Apeldoorn, kunnen zowel volwassenen als kinderen zich helemaal uitleven. Voor kinderen én het hele gezin zijn onderstaande activiteiten geschikt.

E-karten

Elektrisch karten is de toekomst! Vanaf 1,35 meter kun je op deze futuristische baan de kick ervaren. Je racet in je eigen kleding en zonder herrie of uitlaatgassen. Extra bijzonder: Je racet iedere ronde deels door de buitenlucht. 
Klik voor meer info over het e-karten op de roze websitebutton om direct naar de site van ZERO55 te gaan.


Glow bowlen

Kom bij ZERO55 Apeldoorn een futuristisch potje bowlen! Er zijn 6 banen met mooie visuele effecten en voor de kleintjes kunnen de goten omhoog. Er zijn 2 VIP-banen, deze hebben als eerste in Nederland spectaculaire baanprojecties. Zo lijkt je bowlingbal bijvoorbeeld door het water te rollen. 
Klik voor meer info over het bowlen op de roze websitebutton om direct naar de site van ZERO55 te gaan.

Lasergamen

Vanaf 6 jaar kun je lasertag spelen bij ZERO55. Lasertag is next level in lasergamen, er komt meer tactiek bij kijken en het is actiever. Unlock extra ruimtes, ontwijk mijnen en ga op zoek naar extra levens en munitie. Er is veel digitale interactie en je hebt keuze uit veel verschillende spelsituaties.
Klik voor meer info over het lasergamen op de roze websitebutton om direct naar de site van ZERO55 te gaan.

Speel verschillende games

Bij ZERO55 Apeldoorn vind je volop uitdagende games! De Climbing Wall is een unieke interactieve klimwand. Dit moet je gedaan hebben! Zet een highscore neer, door verschillende opdrachten uit te voeren. Leuk om dit te combineren met de bovenstaande activiteiten.

Benieuwd naar de tarieven en openingstijden? Klik op de roze websitebutton om direct naar de website van ZERO55 te gaan.

Kinderfeestje geven bij ZERO55? Hier vind je alle informatie over de kinderfeestjes bij ZERO55!

ZERO55

Dubbelbeek 52
7333 NJ Apeldoorn
Openingstijden Bekijk de openingstijden op de site van ZERO55. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Prijs Bekijk de deals voor de verschillende activiteiten op de site van ZERO55. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, er zijn lammetjes

Hoera, er zijn lammetjes

Er zijn weer lammetjes! En het leukste is, je mag ze knuffelen. Lees snel verder waar je dit kunt doen.

Kom lammetjes kijken