De SpeelpiraatTerug naar het overzicht

Alle hens aan dek! Kom klimmen en klauteren in een heus piratenland bij Binnenspeeltuin De Speelpiraat!
Indoorspeeltuin De Speelpiraat op Camping De Scheepsbel is voor iedereen tot 12 jaar geopend! In het land vol avontuur ontdek je al klimmend en klauterend het piratenland. Klim door de touwen, kruip door de tunnels en met de super gave glijbaan glij je naar de onderwaterwereld! Gaaf toch? En je broertje of zusje tot 4 jaar kan lekker gratis mee spelen in de softplayhoek. Ook papa en mama niet getreurd! Uniek aan de indoorspeeltuin is een glaswand tussen het speelgedeelte voor de kids en het zitgedeelte voor de ouders. Dat betekent dat papa en mama toezicht kunnen houden zonder geluidsoverlast van de spelende kinderen!

Trek gekregen van al dat spelen? Dan kun je lekker smullen van een kindermenu of een ijsje.

P.s. het is ook mogelijk om je kinderfeestje bij De Speelpiraat te organiseren!

Binnenspeeltuin De Speelpiraat

Klaterweg 9
8085 SB Doornspijk
Openingstijden De Speelpiraat is elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur geopend. Tijdens schoolvakanties van regio midden zijn wij 7 dagen per week geopend! Prijs ACTIETARIEF € 3,50 ENTREE tot 31 augustus 2018
€ 5,00 na 31 augustus 2018
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips