The Game Box ApeldoornTerug naar het overzicht

Beleef wel 50 verschillende games in de Ultimate Fun Experience van The Game Box!
Ga helemaal op in de nieuwste spellen en versla je vader, moeder, broertje, zusje of misschien wel één van je vriendjes! Je zet een bedrag op je playcard, tapt met de kaart op de reader en kunt direct beginnen met spelen op de allernieuwste arcade spellen of actieve games zoals airhockey.

De beroemde muntschuivers, flipperkasten, moto GP racers, Jurassic Park simulatoren en autoracers ontbreken niet. Daarnaast kan je tickets winnen, waarmee je voor leuke prijzen kunt sparen.

Little Gamer Arrangement
Zo handig: 60 minuten onbeperkt spelen en kids krijgen hun tickets altijd bijgevuld tot in ieder geval 750 tickets. Zo gaan ze dus nooit met lege handen naar huis. Winnen ze zelfstandig al meer dan 750 tickets? Dan mogen ze deze uiteraard gewoon houden. Dit arrangment kost €14,95 excl. playcard. De playcard is eenmalig €1,50. Dit bedrag wordt ook omgezet in speeltegoed en je kunt je kaart bewaren en bij een volgend bezoek weer opwaarderen. De playcard is in alle The Game Box vestigingen in Nederland te gebruiken! Voor ouders zijn er trouwens ook fijne arrangementen.

Kom je langs? Voor meer info klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

The Game Box Apeldoorn

Hoofdstraat 159
7311 AW Apeldoorn
Openingstijden Dagelijks open vanaf 12:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna Kerstvakantie!

Bijna Kerstvakantie!

Nog eventje en dan hebben we 2 weken om eropuit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Schrijf je snel in