Burnside SkateparkTerug naar het overzicht

Supercool! Kinderfeestje met skateboardles bij Burnside Skatepark in Deventer! (6+)
Een te gek kinderfeestje vier je bij Burnside! Burnside organiseert feestjes waarbij kinderen één uur begeleid worden door een van de skateboardleraren. Tijdens dit uur staat plezier en veiligheid voorop! Oefeningen worden gecombineerd met leuke spelletjes om de basis van het skateboarden te leren.

Afsluitend van het uur skateboarden wordt een leuke groepsfoto in het skatepark gemaakt. Daarna is het mogelijk om met de groep vrij te blijven skateboarden tot de deuren van het skatepark sluiten.

Jullie kunnen er voor kiezen om tijdens/afsluitend het feestje iets te drinken en een kleine versnapering in het pakket te nemen. Er is een kleine bar waar o.a. frisdrank, zakjes chips, candybars verkrijgbaar zijn.

Wil je meer weten over het organiseren van een kinderfeestje bij Burnside? Klik dan op de roze websitebutton.

P.s. heb je zin om nu al te komen skateboarden? Je hoeft niet te wachten tot het kinderfeestje, Burnside Skatepark is dagelijks geopend voor skateboardfun!

Burnside Skatepark

Sint Olafstraat 6
7418 CG Deventer
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen