Adventure EefdeTerug naar het overzicht

Karten, survivallen en klimmen in het klimbos tijdens je kinderfeestje bij Karting & Outdoor Eefde.
Okay, wat wordt het? Wil je karten, kletterseteigen of klimmen?

Karten (4+)
Bij Adventure Eefde vind je een outdoor kartbaan met 600 meter supersnel asfalt. Al vanaf vier jaar kun je karten in een duo-kart! Dezee duo-karts zijn speciaal ontworpen om veilig en verantwoord te karten voor de allerkleinsten. Vanaf 8 jaar kun je zelf karten. En fijn om te weten, de kids racen in nieuwe karts mét een snelheidbegrenzer!

Klimbos (8+)
Geen asfalt maar liever de bomen in? Op grote hoogte klimmen, slingeren, kruipen, tokkelen en ziplinen? 
Het klimbos van Adventure Eefde is een van de grootste en leukste klimbossen van Nederland. Het maakt niet uit of je een ervaren klimmer bent die vaker indoor en outdoor klimt, of je nog nooit in een klimpark geweest bent. Door de verschillende routes met ieder een verschillende moeilijkheidsgraad, maken ze er hier voor iedere klimmer een leuke en uitdagende dag van. Natuurlijk klim je bij Adventure Eefde altijd onder begeleiding van een van onze ervaren klimmers, ben je altijd goed gezekerd en klim je veilig.

Klettersteigen (8+)
Uniek in Nederland, een klimrots! Waan je in de Alpen en vind je weg langs de natuurgetrouwe klimrots! Nergens anders in Nederland kan je deze manier van klimmen beoefenen. Klettersteigen is ontstaan in Italië, waar het via ferrata heet. Letterlijk vertaald betekent dat: ijzeren weg. Bij via ferrata, of klettersteig, volg je een route op een rots door middel van een stalen kabel waar je jezelf aan zekert. De klettersteig rots is voor iedereen te beklimmen. Onder begeleidingen van een ervaren Klettersteig klimmer ga je mee de rots op. Ook ervaren klimmers zullen uitgedaagd zijn in deze vorm van klimmen. De klettersteig rots kan ook gereserveerd worden als training voor klettersteig routes in het buitenland.

Meer weten over deze stoere Outdoor kinderfeestjes? Ga naar de website van Adventure Eefde via de roze websitebutton!

Karting & Outdoor Eefde

Elzerdijk 44
7211 LT Eefde
Openingstijden MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG 9 - 17 UUR
WOENSDAG 9 - 17 UUR
DONDERDAG 9 - 17 UUR
VRIJDAG 9 - 17 UUR
ZATERDAG 9 - 17 UUR
ZONDAG 9 - 17 UUR
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen