Kings & Queens ZutphenTerug naar het overzicht

Een kinderfeestje bij Kings & Queens! Kom bowlen, tafelvoetballen, poolen en veel meer!
Wil jij een compleet verzorgd kinderfeestje met allerlei leuke activiteiten? Bij Kings & Queens Zutphen zijn er verschillende mogelijkheden.

Bowlen
Na het ontvangst aan jullie eigen versierde tafel staat er een ranjatap klaar tijdens een spannend uurtje bowlen! De bowlingbanen zijn voorzien van speciale LED verlichting die zorgen voor special effects tijdens het bowlen! 

City Quest
Ga op een spannende missie door het centrum van Zutphen en los als team alle raadsels en puzzels op die je onderweg tegenkomt. Scan de locatie met jullie iPad en breng de omgeving tot leven door middel van augmented reality! Met gave gadgets in jullie actionpack moeten jullie het mysterie zien te ontrafelen…

Escaperoom
Houden jullie wel van een beetje uitdaging en kunnen jullie goed samenwerken? Speel dan de escaperoom en los samen alle puzzels en raadsels op! De escaperoom ‘De Bunker’ kunnen ze aanpassen, zodat de puzzels geschikt zijn voor een jonger publiek (vanaf 10 jaar). Er kunnen maximaal 6 kinderen tegelijk de escaperoom spelen.

En heb je nog energie over? Verleng je middag door met een potje pool, tafelvoetbal, airhockey of pingpong! Als afsluiting kan je lekker genieten van patatje met snack.

Wil je meer weten over het vieren van je kinderfeestje bij Kings & Queens in Zutphen? Klik dan op de roze websitebutton.

Nog een verjaardagscadeau nodig voor de jarige? Check dan even deze leuke kinderwinkels in Zutphen.

Kings & Queens Zutphen

Stationsplein 6
7201ML Zutphen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen