icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Outdoorcentrum BusslooTerug naar het overzicht

Paintball kinderfeestje in het bos bij Outdoorcentrum Bussloo!
Zin om je vrienden en vriendinnen eens een ander kleurtje te geven? Ga dan de strijd met ze aan in het toffe Paintball spel! Superstoer en spannend!

Na een instructie gaan de kinderen het speelveld en er gaat een instructeur mee om toezicht te houden! En leuke tip van het Outdoorcentrum: speel als ouders zelf ook mee, dat maakt het kinderfeestje voor je kind extra leuk!

Het paintball spel van Outdoor Bussloo is speciaal gericht op kinderen. Dus, ja... je krijgt er een ander kleurtje van maar de balletjes worden met minder kracht geschoten waardoor het veel minder pijnlijk is als je geraakt wordt. Daarnaast krijgen de kids allemaal een pak aan en een masker op, die gezicht, ogen en oren goed beschermt.

Wil je meer weten over dit paintballfeestje? Klik dan op de roze button om direct naar de website van Outdoorcentrum Bussloo te gaan.

P.s. check ook nog even de andere kinderfeestjes die het Outdoorcentrum organiseert, wie weet zit daar ook nog iets tussen. Vlotten bouwen of schatzoeken is natuurlijk ook tof!

Outdoorcentrum Bussloo


Bussloo
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021!

Hallo 2021!

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.

Dit kan er wel!