Beautysalon Shimmer & ShineTerug naar het overzicht

Alle tuttebellen opgelet: een beauty party bij jou thuis met jouw besties!
De droom van elk meisje-meisje: een echt beauty feestje met al je vriendinnetjes. Beautysalon Shimmer & Shine komt bij jou thuis voor een waanzinnig kinderfeestje. Zij regelen alles en jij hoeft alleen maar te genieten van de stralende gezichtjes. En als we zeggen alles, dan bedoelen we ook alles: van beautyproducten tot badjas en van cupcakes tot goodiebags. Iedereen kan ontspannen dus!

De Beauty party begint met het reinigen van het gezicht, gevolgd door een maskertje en een lekkere crème. Daarna mogen de dames los met make-up. Ook gaan ze nog even lekker hun handen scrubben en insmeren en daarna de nageltjes lakken. Uiteraard onder het genot van onbeperkt ranja en een mooie - maar vooral ook lekkere - cupcake. Er is ook nog Beauty Party Deluxe waarbij de voetjes ook nog verwend worden. 

Afsluitend krijgen de kinderen een beautydiploma en goodiebag mee naar huis. Voor de jarige is er een leuk cadeautje. Kortom een top feestje!

Klik voor meer informatie over dit onvergetelijke kinderfeestje op de roze button.

Psst... Denk je nou: dat wil ik ook! Ze doen dit ook voor volwassenen. Perfect voor de mama's!

Beautysalon Shimmer & Shine

Operaplein 46
7323 EL Apeldoorn
Prijs Bekijk de kosten voor een kinderfeestje op de site van de beautysalon. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen