De Kleine CarrouselTerug naar het overzicht

Groot succes: een kinderfeestje bij De Kleine Carrousel!
De Kleine Carrousel is dé plek voor een super leuk dierenfeestje! Aai de dieren, speel uren op de speelweide, plof lekker neer in het zonnetje op het terras of warm even op in de oude (geheel gerenoveerde) deel van de boerderij. Kies één van de lekkere arrangementen om de dag relaxed af te sluiten.

Kinderboerderij
De dieren van De kleine Carrousel hebben alle ruimte om lekker rond te scharrelen. Er wonen hier wel meer dan 100 dieren: geiten, schapen, koeien, pony’s, varkens, ezels, knuffelkonijnen, alpaca’s en vele andere dierenvriendjes! Als je in het lenteseizoen langskomt, zie je ook alle schattige babydieren. Op de knuffelweide en in de knuffelhoek mag je de dieren aanraken, aaien en vertroetelen. 

Speelweide
Overal rondom de boerderij vind je speeltoestellen en speelplekken. Natuurlijk mag een ritje in de zweefmolen niet ontbreken: De kleine Carrousel! Verder vind je op de grote speelweide onder andere een klimtractor, springkussen, verschillende balspelen en schommels (waarvan één grote familieschommel).  Ook kun je een evenwichtparcours af leggen op het erf. Of doe de speurtocht over de boerderij! Andere tips: de zandbak met zand- en waterspel, de kabelbaan, kikkerglijbaan, wilgenhutten, reuzenblokken en het Ot-en-Sienplein met oud-Hollandse spelletjes!

Activiteiten
Wil je nog iets extra's doen met de kinderen? Kies dan één van de activiteiten zoals bijvoorbeeld een speurtocht, ponyritje of klompjesgolf.

Klik op de roze button voor alle mogelijkheden en arrangementen!

Tip: trakteer in stijl met deze leuke boerderijdieren

De Kleine Carrousel

Koebushorst 7
7245 TD Laren
Openingstijden Hoogseizoen - Van 1 april tot 1 november
Maandag 10.00-17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 10.00-17.00 uur 
Zaterdag & zondag: 10.00-18.00 uur 

Laagseizoen - Van 1 november tot 1 april 
Maandag & dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-16.00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag t/m zaterdag: 10.00-16.00 uur
Prijs Zie de website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen