Eenhoorn slaapfeestje thuisTerug naar het overzicht

Hoe leuk: het slaapfeestje van je dromen in een eigen tentje. Gewoon bij jou thuis!
Helemaal hot op het moment: de slaapfeestjes met een eigen tentje voor elk kind. Bij Pina Pyjama Party kan je zo'n feestje reserveren. Nu alleen nog met een eenhoorn thema, maar er zijn al nieuwe thema's in ontwikkeling!

Hoe werkt het?
Je reserveert een slaapfeestje bij Pina Pyjama Party en dat is zo'n beetje alles wat je zelf moet doen. Ideaal! Op de dag van het feestje komen ze alles bij je thuis opbouwen.

De kinderen krijgen allemaal een eigen tentje met echt matras waar ze heerlijk kunnen slapen. Ook beddengoed, tafeltjes, slaapmaskers en decoratie zitten er al bij in! De slaapfeestjes zijn eventueel uit te breiden met leuke extra's zoals een karaokedisco.

Pina Pyjama Party is te reserveren voor kinderfeestjes in Deventer, Diepenveen, Twello, Schalkaar, Bathmen, Apeldoorn, Olst, Zutphen en alles er tussen in!

Nieuwsgierig geworden? Klik voor meer informatie en foto's op de roze button.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en download gratis ons mini-magazine met daarin 25 geweldige Kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur!

Pina Pyjama Party


Deventer en omstreken
Prijs 120 euro voor 5 kinderen, inclusief opbouw Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen