Swirly Curly CompanyTerug naar het overzicht

Feestkisten, creatieve workshops, schitterende cupcakes, uitnodigingen en meer!
De dames van Swirly Curly Company regelen bijna alles rondom kinderfeestjes. Een feestje thuis? Kan! Workshop op locatie? Kan! Cupcakes? Kan! Uitnodigingen in het thema van het feestje? Kan ook! Wat kan er eigenlijk niet?!

Met de feestkisten van Swirly Curly Company kan je een kinderfeestje thuis vieren zonder stress. Er zijn heel veel verschillende thema's waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan piraten, eenhoorn, disco, ridders & jonkvrouwen of Harry Potter. Zit jouw thema er niet bij? Neem dan toch even contact op, want er is heel veel mogelijk. In de kist vind je een draaiboek met veel doe-, spel- en knutselactiviteiten en materialen voor deze activiteiten. Ook zit er heel veel decoratie in zodat je jouw huis kan omtoveren in de juiste sfeer. Ook verkleedkleren, schmink en tips voor het aanpassen van het eten en drinken aan het thema vind je in de kist.

Liever niet alle drukte thuis? Je kunt ook terecht bij de Swirly Curly Company voor een kinderfeestje. Zij zorgen voor de juiste sfeer, eventueel verkleedkleren en een leuke creatieve activiteit. Uiteraard smikkelen de kinderen ook van een cupcake en in de pauze gaat de popcornmachine aan. Ook hier zijn er weer heel veel thema's waar er uitgekozen kan worden: eenhoorn, monsters, buurman & buurman, tropisch, prinsessen en nog veel meer. Wil je het thema nog verder doortrekken? Uitnodigingen en bedanklabels kunnen zij ook voor je maken. 

De heerlijke homemade cupcakes zijn bijna te mooi om op te eten. Er zijn heel veel smaken en thema's waar je uit kunt kiezen dus er zit vast iets voor je bij. Ook leuk: je kunt ook een XXL cupcake bestellen die je als een soort taart kunt aansnijden. Op de website staan heel veel voorbeelden van de schitterende cupcakes.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de roze button voor meer informatie en heel veel voorbeelden!

Swirly Curly Company


Apeldoorn
Prijs De kosten zijn te vinden via de roze button Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen