icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Zaal Restaurant ReiminkTerug naar het overzicht

Spelen, midgetgolfen en spelen tijdens je kinderfeestje bij Zaal Restaurant Reimink in Heeten.
Ken je Zaal Restaurant Reimink in Heeten al? Zeker weten dat de kids enthousiast zijn als ze de auto uitstappen, want naast het restaurant (veilig omheind) vind je een geweldige speeltuin. Een familieschommel, verschillende draai, zwiep en klautertoestellen, een stoere hoge glijbaan en een trampoline. Ook is er een 18 holes midgetgolf baan! Genoeg te doen dus voor al je vrienden en vriendinnen. Neem ze lekker mee naar deze leuke plek in de mooie omgeving van Heeten en vier een top-kinderfeestje. Met de buikjes gevuld en een hele leuke herinnering gaan jullie terug naar huis!

Tijdens het kindefeestje mogen jullie gebruik maken van de speeltuin én natuurlijk een potje midgetgolf spelen op de 18 holes baan. En jullie gaan lekker eten, er staat voor iedereen een smulbox (incl. 1x drinken) klaar en een ijsje. En er is een verrassing voor iedereen!

Meer weten over het geven van een kinderfeestje bij Zaal Restaurant Reimink? Klik dan op de roze websitebutton.

Zaal Restaurant Reimink

Spanjaardsdijk 17
8111 RK Heeten
Prijs Het kinderfeestjes-arrangement kost € 8,50 per kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown: Kinderen thuis

Lockdown: Kinderen thuis

In verband met het coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat er nog wel kan én delen we thuistips. Check ze hier!

Naar onze tips