• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Over ons

Op Kidsproof.nl vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in jouw omgeving!

Over ons
In 2012 werd de eerste Kidsproof-site gelanceerd en inmiddels zijn er al héél veel regio’s aan toegevoegd. Zo zijn we er best een beetje trots op dat we de grootste zijn in Nederland met het meest complete overzicht van lokale kidsproof-uitjes & -adresjes.

Ons team bestaat uit meer dan 20 leuke collega’s, die allemaal in hun eigen regio wonen en werken. We werken samen met alle grote en kleine lokale partijen, worden vaak gevraagd om onze favoriete adresjes te delen en je ziet onze tips dan ook regelmatig in bladen als Kek Mama, Ouders van Nu en Naar School verschijnen.

Ben je ouder (grootouder of oppas)?
Op deze site vind je veel leuke tips en inspiratie: Tips om er in de buurt op uit te gaan, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Volg onze site, meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op FacebookTwitter en Instagram.

Ben je ondernemer of organisator van een kinderevent?
Meld je dan aan bij Kidsproof Apeldoorn-Deventer. Je kunt namelijk via Kidsproof heel gericht je doelgroep bereiken. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Mail dan naar patricia@kidsproof.nl of bel met 06-36048597.

Veel plezier op de site

PS: Er zijn nog veel meer leuke Kidsproof regio’s. Handig voor als je in de vakantie een dagje op stap wilt. Bekijk hier de sites van onze Kidsproof-collega’s!