• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste vakantiekampen voor kinderen!
Vakantiekampen

De leukste vakantiekampen voor kinderen!

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen, dagkampen en sportkampen voor je! In de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe óf iets verder weg met overnachtingen. Er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen. Je vindt hier de allerleukste!

Filteropties

Leeftijd
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Apeldoorn-Deventer?

In de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.