De leukste vakantiekampen voor kinderen!

De leukste vakantiekampen voor kinderen!

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de omgeving van Apeldoorn en Deventer óf iets verder weg met overnachtingen. Er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen! Check goed met de aanbieder of het kamp doorgaat vanwege het coronavirus!

Filteropties

Op kamp
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Apeldoorn-Deventer?

In de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello, Otterloo en Lochem!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.