Kamp voor zelfvertrouwenTerug naar het overzicht

Naast heel veel plezier, werk je tijdens dit vakantiekamp ook aan zelfvertrouwen en weerbaarheid.
Stichting De Ster is al bijna 15 jaar expert op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en organiseert kindervakanties waar leren en plezier maken hand in hand gaan.

De unieke aanpak van De Ster, de STERK-formule, is wetenschappelijk bewezen effectief en vooral ontzettend leuk! Onder begeleiding van orthopedagogen, acteurs en bewegingsdeskundigen wordt er gewerkt aan algemene en persoonlijke doelen, maar er wordt in deze week vooral heel veel plezier gemaakt!

Voordat de vakantieweek begint is er een intake gesprek waar bekeken wordt op welke gebieden je extra steun kunt gebruiken. Na de vakantieweek is er een follow-up gesprek en kan je met al je opvoedvragen nog een jaar terecht bij Stichting De Ster. Op kamp zijn zo’n 28 kinderen en 17 professionele (vrijwillige) begeleiders.

Startkamp (7 + 8 jaar)
Een lang weekend (vrijdag-maandag) met een kleine groep kinderen (max 20), waar op een hele gave manier gewerkt wordt aan het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. Op de maandag is er een intensieve en ontzettend leuke training voor de ouders samen met hun kinderen.

Sterkamp (8 - 12 jaar)
Een onvergetelijke vakantieweek vol verrassingen en leuke activiteiten! Verder ga je spelenderwijs aan de slag met thema’s als vrienden maken, zelfvertrouwen en pesten.

Maankamp (9 - 12 jaar)
Heb je het Sterkamp al gedaan, dan kun je mee op Maankamp. In een week vol nieuwe uitdagingen ga je samen met de begeleiders door op de thema’s die tijdens Sterkamp aan bod zijn gekomen. Een echte verdieping dus!

Sterk ID (11-13 jaar) (alleen in zomervakantie)
In de zomervakantie tussen de basisschool en de middelbare school, zijn de Sterk ID kampen. Hier leer je omgaan met typische brugklassituaties, zodat je met meer zelfvertrouwen de grote stap kunt zetten! Dit wordt een week vol activiteiten en bijzondere workshops.

De kampen vinden plaats op verschillende locaties in Midden en Noord Nederland en zijn incl. overnachtingen, eten, drinken, alle activiteiten, sociale weerbaarheidstrainingen, intakegesprek en follow-up en nazorg. Voor meer informatie of om je (kind) in te schrijven, klik door naar de site van Stichting De Ster.

PS: Diverse verzekeraars vergoeden de kosten van deze vakantieweken deels. Dit is te vinden in uw polisvoorwaarden onder het kopje therapeutische vakantiekampen.

Stichting De Ster

Baroniestraat 17
1079 PB Amsterdam
Openingstijden Mei- zomer- en herfstvakantie Prijs Zie website Stichting De Ster Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes

Check onze tips