• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Onzeker? Ga mee op kamp!Terug naar het overzicht

Heel veel plezier hebben én werken aan je zelfvertrouwen, dat kan op de kampen van De Ster!
Gun je jouw kind meer weerbaarheid en zelfvertrouwen? De Ster is dé expert op dit gebied en organiseert kampen in de mei-, zomer- en herfstvakantie waar leren en plezier maken, hand in hand gaan.

Er zijn diverse kampen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Startkamp (7 en 8 jaar)
Een lang weekend met een kleine groep kinderen (max. 24) die worden ondergedompeld in een verhaal tijdens 'Verhalenland'. Ze bespreken gedachten, gevoelens en uitdagende situaties terwijl ze meeleven met de hoofdpersoon uit het boek. Tijdens het kamp leren de kinderen vaardigheden om de hoofdpersoon te ondersteunen en verder te helpen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon kamp, vol plezier, spellen en natuurlijk ons beroemde ‘Corfeest’.

Sterkamp (9 - 12 jaar)
Een onvergetelijke kampweek vol verrassingen en leuke activiteiten! De kinderen gaan spelenderwijs aan de slag met thema’s als vrienden maken én houden, zelfvertrouwen en pesten. Dat gaat bij ons hand in hand met heel veel plezier!

Sterk ID (voor groep 8-ers)
Dit kamp bereidt je optimaal voor op de brugklas. Er is een schoollokaal nagebootst met een leraar voor de klas. Twee acteurs doen alsof ze leerlingen zijn en beleven van alles. Ze komen te laat of worden uit de klas gestuurd. De hele groep oefent met zichzelf voorstellen, het gebruik van kluisjes en het maken van nieuwe vrienden. Zo gaan de aanstaande brugklassers goed voorbereid en zelfverzekerd naar de middelbare school, terwijl ze een te gekke week in de zomer beleven met leeftijdsgenoten.

Stay Strong (12-17 jaar)
De jongeren werken in groepjes samen aan het maken van een film. Liever niet acteren? Geen probleem! Het hoofddoel van het filmproject is om samen te leren werken en je mening te uiten. Door te oefenen met acteren, leer je zelfverzekerd te zijn en voor jezelf op te komen. Het project wordt afgesloten met een echte premièreavond!

De mei-, zomer- en herfstkampen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland. Voor meer informatie of om je (kind) in te schrijven, klik  via de roze button door naar de site van De Ster.

*Deelnamekosten voor de kampen liggen tussen de €450 (voor een weekendkamp) en €695 (voor een weekkamp). Is dit te hoog voor jouw budget? Geen probleem, De Ster helpt je graag met de financiering hiervan!

Stichting De Ster

Voetiusstraat 2
3512 JM Utrecht
Openingstijden Mei- zomer- en herfstvakantie Prijs Zie website Stichting De Ster, incl. overnachtingen, eten, drinken, alle activiteiten, sociale weerbaarheidstrainingen en intakegesprek. 

Inschrijving is vrijblijvend en pas na een telefonische en fysieke intake kies je definitief voor deelname.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantie uitjes

De leukste zomervakantie uitjes

Yes, (bijna) vakantie! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.

Bekijk de tips!