Voetbalplezier GAE!Terug naar het overzicht

Ontwikkel je voetbal skills tijdens een super leuk voetbalkamp bij Go Ahead Eagles!
Lekker voetballen bij Go Ahead Eagles? In de zomervakanties zijn er 2- en 3-daagse Go Ahead Eagles Soccer Camps bij jou in de buurt. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De Go Ahead Eagles Soccer Camps zijn gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Over de Go Ahead Eagles Soccer Camps

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Er is een gevarieerd programma zodat naast trainingen ook spelletjes en andere leuke activiteiten gedaan worden. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp! 

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leert. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Go Ahead Eagles belevingen.  

Wat kan je verwachten van dit kamp?

  • Eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps Tenue
  • Afwisselend, uitdagend en vernieuwd voetbalprogramma
  • Lunch, tussendoortjes en drinken
  • Meet & Greet met 1e elftalspelers van Go Ahead Eagles
  • Begeleiding van enthousiaste trainers
Meedoen? Voor meer info en aanmelden klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Soccer Camps United


Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x zomerse tips op de Veluwe

12x zomerse tips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen deze zomer. Geniet van de prachtige natuur, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de leuke speelplekken.

Ontdek alle Veluwe tips