Zeemeermin ZomerkampTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Ga mee op zomerkamp met Zeemeermin Hanna!
Ga mee naar de onderwaterwereld van zeemeermin Hanna van 28 t/m 30 juli. Tijdens deze dagen ga je elke dag met een monovin en een echte zeemeerminnenstaart leren zwemmen als een zeemeermin. Hoe tof is dat?

Je gaat ook kamp onderdelen doen in zeemeerminnen thema, zoals: op tutten als zeemeermin, het 'Vissenbal', knutselen en een film kijken! Op 200 m afstand bevindt zich een prachtig buitenzwembad én zal je ook gaan zwemmen in een groot zwembad met glijbaan. Na de gezellige dagen sluit je samen af met een film van deze zeemeerminnen onderwater en tot slot ontvang je een diploma Z!

Dit sprookjesachtige zomerkamp is geschikt voor zeemeerminnen tussen de 9 en 14 jaar. Je logeert in een luxe trekkershut midden in het bos op camping 't Spoek in Beekbergen.

Wil je dit niet missen? Wacht dan niet te lang met opgeven, want er is maar plek voor 12 meiden!

Zeemeermin Hanna


Openingstijden 28 t/m 30 juli 2021 Prijs €299,00 (exclusief staart huur - €10,00) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes

Check onze tips