Heel veel leuke clubjes in de Drechtsteden
Clubjes

Heel veel leuke clubjes in de Drechtsteden

Hier vind je een overzicht van leuke clubjes in de regio Drechtsteden. Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, judo, maar ook musicalles, tafeltennis, volleybal en meer!

Filteropties

totaal 70 resultaten
Pagina: 123
totaal 70 resultaten
Pagina: 123

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Drechtsteden?

In de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Drechtsteden heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam!