icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Alle leuke kinderfeestjes in de Drechtsteden!

Alle leuke kinderfeestjes in de Drechtsteden!

Ben je binnenkort jarige en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren?

We hebben het meest complete overzicht van kinderfeestjes in de regio Drechtsteden voor je gemaakt. Van actief tot creatief en van iets met dieren tot koken, dansen, theater, in de natuur of lekker thuis.

Nu alleen nog even kiezen…

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 42 resultaten
Pagina: 12
totaal 42 resultaten
Pagina: 12

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Drechtsteden?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Drechtsteden kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Drechtsteden met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!