icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22
Op kamp!

Op kamp!

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Drechtsteden voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen. Er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Filteropties

Op kamp
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Drechtsteden?

In de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.