• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Lammetjesdagen in Drenthe! Laat de lente beginnen!

26 februari 2024
Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn. Goed nieuws want in het voorjaar worden de lammetjes geboren. Om dat te vieren zijn er overal in Drenthe Lammetjesdagen! Bewonder de super schattige lammetjes met het hele gezin. Een tof uitje in de lente.
Lammetjesdagen 2023 Drenthe

Lammetjesdag Kroamschudden Havelte

Op 2e paasdag maandag 1 april 2024 gaan ze tussen 12.00 uur en 16.00 uur de geboorte van de lammeren vieren tijdens het jaarlijkse Kraomschudden.

Lammetjesdag Ruinen

Op zondag 7 april 2024 zal er weer een lammetjesdag plaatsvinden bij de schaapskooi in Ruinen. Jullie zijn van harte welkom vanaf 11:00 tot 15:00 uur bij hun schaapskooi.

Lammetjesdagen drenthe

Lammetjesdag Bargerveen

Nu de lente voor de deur staat betekent dat ook een geboortegolf in de schaapskooi in Bargerveen. Wil jij de pasgeboren lammetjes bekijken?

Lammetjesdag Orvelte

Lammetjesdag in Orvelte vindt dit jaar plaats op 16 juni 2024 op het plein van de schaapskooi. In de kooi en het weitje bij de kooi staan de moeders met hun lammetjes. Deze moederdag staat in het teken van uiteraard moeders en ooien en hun kinderen en lammetjes. We vieren deze dag met beschuit-met-muisjes, pannenkoeken en frisdrankjes. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse mini-(wol)workshops.


Lammetjedag en Fair

Kom op zondag 20 mei naar de gezellige boerendag bij ons op de boerderij in Langelo! Op deze dag kun je lammetjes kijken maar...  daarnaast natuurlijk allerlei leuke activiteiten voor de kinderen, zoals schminken, de skelterbaan, springkussen Betsie de koe, biggen en kalfjes kijken. Naast allerlei activiteiten komen er verschillende standhouders op het terrein voor de voorjaarsfair. Kom je ook? Naar de website