TIP! Een regenachtige dag redden in de vakantie!

31 juli 2023
Daar is het weer, het typisch Nederlandse regenachtige weer waar we allemaal bekend mee zijn. Maar laat de regen je humeur niet verpesten! Het is tijd om de kids op te vrolijken met een geweldig dagje uit waar ze dol op zullen zijn. Ontdek hier de leukste eropuit binnen tips samen met de kids!
Overdekt eropuit in Drenthe

Binnenspeeltuinen

Maak je kinderen klaar voor een onvergetelijk avontuur! Bij verschillende Kidsproof binnenspeeltuinen in Drenthe beleef je samen met de kids een dag vol plezier, lachen en opwinding. Alles binnen de veilige en gezellige omgeving van een grote speelruimte.

Of het nu regent, sneeuwt of juist bloedheet is buiten, binnenspeeltuinen zijn dé plek waar kinderen zich kunnen uitleven, ongeacht het weer. Ze hebben alles wat je nodig hebt om hun energie de vrije loop te laten en hun verbeelding te stimuleren, terwijl je als ouder kunt ontspannen, wetende dat je kinderen in goede handen zijn. Ontdek hier onze favoriete binnenspeeltuinen. 

Kidsproof musea

De vakantieperiode is het perfecte moment om nieuwe avonturen en leerervaringen te beleven met het hele gezin. Als je op zoek bent naar een geweldige vakantie tip waar zowel ouders als kinderen van kunnen genieten, dan zijn deze Kidsproof musea de ideale bestemming! Deze boeiende en educatieve plekken bieden een schat aan ontdekkingen en plezier voor jonge nieuwsgierige geesten. Zoals het Drents museum, het Gevangenismuseum of ontdek het Hunebedcetrum.

Stap in de wereld van kunst, wetenschap, geschiedenis, natuur en zoveel meer, terwijl je samen met je kinderen onvergetelijke momenten beleeft. Laat je verwonderen door tentoonstellingen die speciaal zijn ontworpen om de verbeelding te prikkelen en nieuwsgierigheid te stimuleren. 


Zwemmen 

Het is vakantie en je hebt plannen gemaakt om met het gezin naar het zwembad te gaan om te genieten van een zonnige dag vol waterpret. Maar dan begint het te regenen en dreigt je dagje uit in het water te vallen. Geen zorgen, want zelfs op een regenachtige dag kunnen jullie nog steeds genieten van een spetterend avontuur! Ga met je kids naar een overdekt zwembad en beleef een onvergetelijke dag boordevol waterpret, ongeacht het weer! Bijvoorbeeld het Molenduinbad in Norg, Aquarena in Emmen.


Alle indoor uitjes

Wanneer het weer buiten soms minder uitnodigend is, wil je nog steeds dat je kinderen een onvergetelijke tijd beleven. Gelukkig zijn er nog meer kidsproof uitjes binnen, waar je kinderen zich kunnen uitleven, hun verbeelding kunnen stimuleren en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen. Klik op de roze website button voor alle indoor uitjes! Naar de website