Voorjaarsvakantie tips en uitjes in Drenthe!

21 februari 2023
De voorjaarsvakantie staat voor de deur, we mogen er gelukkig weer lekker op uit én er is weer allerlei leuks te doen! Hieronder hebben wij onze favoriete uitjes in de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet.
De leukste voorjaarsvakantie tips en uitjes in Drenthe!

Kinderkasteelrondleiding Coevorden

Ga in de voorjaarsvakantie mee op een spannende ontdekkingstocht door het enige kasteel van Drenthe. Ze leren over het leven in het kasteel, een omgeving voor ridders en hofdames. Lopen door de kelders en over de hoge zolder. Let op! Wel even van te voren aanmelden.


Kinderactiviteiten Hunebedcentrum

Deze vakantie zijn er in het Hunebedcentrum weer éxtra (gratis) activiteiten voor de kids! In deze week genieten de kids van verschillende, activiteiten zoals; ontmoet een oermens, boogschieten, geluksketting maken en meer! Voorjaarsvakantie theater voorstellingen de Tamboer

Ontdek de leukste theatervoorstellingen in de voorjaarsvakantie bij theater de Tamboer in Hoogeveen. Van familievoorstelling het Jungle Boek, de eigenwijze Floor, MisFit voor de tieners en de schippers van de Kameleon.


Gravity & Other Myths 8+

Een verbluffende show vol gooi- en vliegwerk, lef en virtuoze acrobatiek. Met veel humor laten de acrobaten virtuoze techniek zien, maar ook de moeite en het zweet die het kost. Hoe dingen bij elkaar komen door samenwerking...unieke ervaring en uitje!Familieroute en lezing bij het Drents Museum

Kom deze voorjaarsvakantie naar het Drents Museum. Het museum heeft een toffe familieroute en een familielezing rondom hun grote tentoonstelling ‘Sterven in schoonheid - De wereld van Pompeï en Herculaneum. 


Dino Workshops

Ben jij een dino-fan? Kom dan naar het Natuurmuseum Fryslân! Je ontmoet een echte paleontoloog, staat oog in oog met de oerpake van de T. rex én je kunt allerlei leuke dino-workshops doen in de voorjaarsvakantie! 


ALLE Voorjaarsvakantie tips en uitjes in Drenthe

Wij kunnen natuurlijk niet ALLE eropuit tips en activiteiten in deze vakantie nieuwsbrief kwijt, dus daarom delen wij graag onze gehele uitagenda met jullie. Volop vrolijke voorjaarsvakantie uitjes voor het hele gezin!

Fijne vakantie! Liefs Denise & Co. Naar de website