12x Zomervakantie tips in Drenthe, wat gaan jullie doen?

2 juli 2020
Alsjeblieft 12x zonnige zomertips! Het is zover...de schoolbel gaat, de deuren zwaaien open en de kinderen komen huppelend naar buiten. Zes weken vakantie, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Denk dan nog even terug aan deze nieuwsbrief met tips.
Zomervakantie in Drenthe!
Boomhut Battle
Klusfamilies gezocht voor De Boomhut Battle in Drenthe! Dit keer niet op een groot terrein, maar in je eigen achtertuin! Wil jij meedoen aan dit nieuwe avontuur, zijn jullie beschikbaar in juli of aug en heb je een geweldig idee voor een boomhut?
Meld je aan 

GIF Natuurmuseum Fryslân
Het wordt spannend bij Natuurmuseum Fryslân deze zomer. Je staat hier namelijk oog in oog met levende giftige dieren!
Door de interactieve spellen en het infobord van Freek Vonk leer je nóg meer over GIF in dieren.
Boek je plek

16x dagje weg in NL
Yess! Het is zomervakantie. Een stralende zon én de kinderen lekker thuis... Dat vraagt om een gezellig dagje weg in eigen land. Wij hebben onze 16 favorieten uit héél Nederland verzameld.
Kidsproof door heel NL 

zomervakantie 2020 drenthe

Ontdek, beleef Drenthe
Met kinderen is erin Drenthe van alles te beleven. Binnen en buiten en voor jong en oud. Wij verzamelden toffe tips om tijdens je zomervakantie in Drenthe te doen met de kids! Benieuwd? Check deze blog dan snel!
Eropuit in Drenthe 

Inspecteer & Win
Museuminspecteurs? Dat zijn géén strenge mannen met een vergrootglas. Het zijn juist kinderen, zoals die van jou, die hun mening geven over een museum. Het maakt jullie bezoek nog leuker én je kunt er prijzen mee winnen!
Hoe werkt het? 

13x Zomers Zwemmen
Afkoeling zoeken in de leukste openluchtzwembaden in en rondom Drenthe. Wij hebben de leukste 13 op een rijtje gezet voor jullie! Let op! Gezien de verwachte drukte, bij vele van hen van te voren reserveren!
13x buiten zwemmen 

eropuit in drenthe

Schaduw in de natuur
Schaduw zoeken onder de bomen, spelen met de watertoestellen, luisteren naar fluitende vogeltjes, afkoelen met je voeten in de modder... Het kan allemaal in de natuur. Ontdek onze favoriete 10x natuurplekjes!
Leuke dag uit 

Vliegerfestival Emmen
Vier het 32e vliegerfestival in Emmen mee! Een kleurrijk en mooi schouwspel op 21, 22 en 23 augustus. Er is zoveel te beleven voor jong en oud! Ontdek snel en kom kijken naar deze geweldige kleurrijke vliegers!
Kleurrijk spektakel 

Wild op Woensdag
De woensdagmiddagen van de zomervakantie staan in het teken van de wildernis. Hoe kan je de weg vinden zonder Google Maps te gebruiken? Kan je zien welke dieren je pad gekruist hebben?
Ontdek mee 

natuur in drenthe

6 x Test je natuurkennis
Is jouw kind een echt buiten kind? Dol op de natuur? Een super dierenvriend? Wie weet schuilt er dan wel een echte Ranger in hem of haar... Doe samen deze speciale natuur quiz en test het zelf!
Naar de quizvragen

Zomerse DIY
Joehoe! Het is zomer! Tijd voor bikini’s, strand, lekker met water spelen en bbqen. Ik kan altijd enorm genieten van de vrolijke kleuren, de lange avonden en de zomerse gerechten. Ontdek hier onze 8x zomerse DIY!
Genieten maar 

Spelletjes voor onderweg
Heerlijk met het gezin op vakantie! Maar voordat we de bestemming hebben bereikt, moeten er wel wat km gereisd worden. Wij hebben 10x leuke spelletjes voor onderweg op een rijtje gezet!
Ik zie, ik zie... 

Fijne zomervakantie! Voor nog meer leuke uitjes, kijk in onze eropuit!