Zoveel leuke clubjes in Drenthe!
Clubjes

Zoveel leuke clubjes in Drenthe!

Een handig overzicht van alle leuke cursussen, unieke clubjes, (buiten) sporten en creatieve workshops voor kinderen vind je op Kidsproof Drenthe!

O.a. paardrijden, judo, peutergym en yoga!

Heb jij een leuk clubje? Laat het ons weten!

Filteropties

totaal 9 resultaten
Pagina: 1
totaal 9 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Drenthe?

In de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Drenthe heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen!