Creative Dance StudioTerug naar het overzicht

Gratis proefles peuterdans, streetdance, hiphop of afro bij deze fijne dansstudio in Coevorden!
Creative Dance Studio is in 2022 opgericht door Nadine Keuter. Nadine is zelf professioneel danseres en heeft een passie voor het lesgeven. Ze geeft al tien jaar les bij verschillende dansscholen en voor verschillende leeftijden. Nu is het tijd voor haar eigen studio. In Coevorden, waar ze zelf ook is opgegroeid.

De lessen zijn kleinschalig, met veel persoonlijke aandacht. Plezier in het dansen staat centraal. Nadine: "Veel kinderen hebben van nature plezier in dansen. Tijdens onze lessen staat dit dan ook voorop. Juist bij de kleintjes zie je dat ze al beginnen met bewegen zodra ze muziek horen. In het begin zijn ze vaak verlegen. Het is zo mooi om te zien dat ze tijdens de lessen meer zelfvertrouwen krijgen en uiteindelijk zelfs trots op het podium staan bij de eindvoorstelling!" PS: Nadine is ook coach en choreograaf voor verschillende wedstrijdteams, één van haar teams won in 2022 het EK streetdance in Duitsland!

Bij Creative Dance Studio kun je de volgende lessen volgen:
- Peuterdans
- Streetdance (basisschool)
- Hiphop (vanaf 8 jaar)
- Afro (vanaf 8 jaar, een vrolijke mix van Afrikaanse danspassen met eigentijdse hiphop invloeden) 
- Volwassenen danceworkouts (speciaal voor de mama's en papa's, een flinke body workout op een mix van top 40 muziek van nu en toen)
- Jazz en Modern (starten in 2023)

Je kunt gratis een proefles boeken bij Creative Dance Studio en zo je kind kennis laten maken met de verschillende danslessen. Klik op de roze button om het lesrooster te bekijken en je gratis proefles te reserveren!

Creative Dance Studio

Parallelweg 40
7741KB Coevorden
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winter in Drenthe

Winter in Drenthe

Nog éven bikkelen en dan...KERSTVAKANTIE! Met betoverende lichtjeswandelingen, vrolijke kindervoorstellingen, winter festival en prachtige ijsbeelden! Maar ook makkelijk te maken kerstknutsels en kersthapjes voor het kerstdiner op school of thuis.

Ontdek ze hier!