Gymnastiek, yoga & turnen in Drenthe
Gymnastiek & yoga

Gymnastiek, yoga & turnen in Drenthe

Op zoek naar gymnastiek, turnen of yoga voor kinderen? In Drenthe vind je een heleboel leuke verenigingen en clubjes.

Freerunning, kinderyoga, mindfullness, apenkooien, peutergym en meer!

Filteropties

totaal 2 resultaten
Pagina: 1
totaal 2 resultaten
Pagina: 1

Gymnastiek voor kinderen in de regio Drenthe

Is gym het favoriete shoolvak van jouw zoon of dochter? Ook na school kun je verder gymmen bij een gymnastiekvereniging in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen. Tijdens gymnastiekles gaan kinderen de slag met de ringen, trampolines, het klimrek en misschien gaan ze wel apenkooien. Ook voor de allerkleinsten is er al peutergym en kleutergym.

Turnen voor kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op zoek naar een fijne turnvereniging in Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen? Wij hebben een heleboel leuke turnlessen voor kinderen verzameld. Alle onderdelen van het turnen komen daar aan bod. Van ringzwaaien tot flikflaks en van salto's maken tot de split.

Kinderyoga voor kinderen in de regio Drenthe

Even helemaal zen! Tijdens een kinderyoga les gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met yogabewegingen. Verschillende yogascholen in Drenthe bieden ook ouder en kind yoga aan en peuteryoga. Tip: kijk ook eens naar mindfullness voor kinderen.

Wil jouw kind leren hoe je een salto maakt, de split doet of op je hoofd kunt staan? In de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen kunnen kinderen dit allemaal leren tijdens gymles, turnles of kinderyoga. Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke gymlessen, turnlessen en yogalessen voor kinderen in de omgeving van [8 plaatnamen].