Zeilschool De MorraTerug naar het overzicht

Bij zeilschool De Morra in Hemelum beleef je een geweldige zeilvakantieweek!
Kom in de zomervakantie leren zeilen in een optimist! Op het water zijn is zó leuk. Spelen met de wind is gaaf om te leren. 

Bakboord, stuurboord, averij, aan de wind en ankeren. Bij Zeilschool De Morra leer je het zeilen en alle ins en outs in een fijne omgeving en op een ideaal stuk meer De Morra. Wat een super vakantiekamp!

Hier heb je alle ruimte om veilig te (leren) zeilen. Een perfecte omgeving omdat het een ondiep meer is. Wanneer je een keertje omslaat “loop” je zo weer naar je boot! Ook zijn er geen grote boten die het zeilen lastig maken!

Zodra je kunt zwemmen mag je het zeilen al leren. Voor elke leeftijd en type zeiler is er een zeer gevarieerd aanbod in zeilboten.

Leren zeilen is de rode draad in je vakantie op de zeilschool, maar daarnaast wordt het ook een te gekke vakantieweek met leuke avondprogramma’s. Een super gave week op en rondom het water staat je te wachten. Kijk meteen op de website voor meer informatie.

Zeilschool De Morra

Buorren 31
8584 VC Hemelum
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winter in Drenthe

Winter in Drenthe

Nog éven bikkelen en dan...KERSTVAKANTIE! Met betoverende lichtjeswandelingen, vrolijke kindervoorstellingen, winter festival en prachtige ijsbeelden! Maar ook makkelijk te maken kerstknutsels en kersthapjes voor het kerstdiner op school of thuis.

Ontdek ze hier!