SpeculaasbrokkenTerug naar het overzicht

Gluten-, lactose-, en suikervrij!
Wat heb je nodig: 
300 gram gemalen havermoutvlokken, 250 gram rijststroop, 150 gram (gesmolten) kokosolie, 2 theelepels bakpoeder, 10 theelepels koekkruiden en een snufje zout.
 
Verwarm de oven voor op 170 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar. Maak 2 tot 4 brokken van 1 cm. dik en leg ze op een bakplaat. Eventueel kun je ze versieren met amandelen of bijv. cranberries. 20-25 minuten bakken en klaar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente in Drenthe! De leukste tips en uitjes!

Lente in Drenthe! De leukste tips en uitjes!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin....welkom in het Drentse voorjaar.

Naar de uitjes