Rimini HavelteTerug naar het overzicht

Heerlijk italiaans ijs en ambachtelijke pizza's bij Rimini in Havelte!
IJssalon Rimini Havelte; sinds 2008 in de gehele regio bekend vanwege heerlijk zelfgemaakt Italiaans ijs, de mooie locatie met 2 ruime terrassen en uiteraard de lekkere koffie met super-appelgebak. Ben jij in de buurt van het toeristisch dorp Havelte (Drenthe), dan is een bezoek aan IJssalon Rimini vaste prik voor iedere liefhebber!

Ook In hun sfeervolle restaurant kun je samen genieten van warme broodjes en heerlijke pizza's. Gezellig en lekker eten. Je kunt ook buiten plaatsnemen op hun grote terras.
Van woensdag t/m zondag ( zomervakantie 7/7) bakken zij vanaf 17.00 uur heerlijk huisgemaakte Italiaanse pizza’s! Zij verrassen hun gasten uit Havelte en wijde omgeving graag met een knapperige dunne bodem en uiteraard altijd verse ingrediënten. Maar natuurlijk ook met authentieke- en fijne smaakcombinaties.

Kortom een fijne kidsproof plek voor een lekker ijsje of en smaakvolle verse pizza! (ook afhaal)
Meer info? Klik op de roze website button!

IJssalon en Pizzaria Rimini

Dorpsstraat 46
7971 CS Havelte
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze favorieten boswandelingen?

Natuuruitjes