Festival Art of WonderTerug naar het overzicht

zaterdag 18 september
Kom naar het Jeugdfestival Art of Wonder! Ontdek theater, muziek en speel in De Gouverneurtuin!
Dit jaar vindt het festival plaats op 18 t/m 19 september. Assen staat dan weer bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud!


De stad Assen als podium

Elk jaar zijn meer dan 20 verschillende voorstellingen en acts te zien in de binnenstad. Toonaangevende gezelschappen uit heel Nederland komen naar Assen. Zij spelen in de Gouverneurstuin, op bijzondere binnenlocaties en op straat. 


De Gouverneurstuin

De Gouverneurstuin is het hart van het festival. Hier is theater, muziek en ruimte om te spelen. In een gezellige sfeer kun je hier lekker lunchen of een warme maaltijd eten. In de tuin zijn voorstellingen in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. Bij de kassa is het startpunt voor voorstellingen op locatie. ’s Avonds is er muziek in de koepel.


Programma

Zowel voor jong en oud valt er van alles te beleven. Wil je meer weten over het festival en/of het programma bekijken klik op de roze website button!

Garage TDI


Assen
Openingstijden 18 t/m 19 september Prijs Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze favorieten boswandelingen?

Natuuruitjes