Intocht Sinterklaas MeppelTerug naar het overzicht

zaterdag 16 november
Ook dit jaar komt Sinterklaas naar Meppel. Ontdek hier alle info over de intocht.
Evenals voorgaande jaren komen Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer naar Meppel. Dit jaar zal hij op zaterdag 16 november rond 13.00 uur aankomen bij de Meppeler Sluis, waarna hij met zijn gevolg via de Sluisgracht en Heerengracht richting de Prinsengracht zal varen waar hij rond 13.30 uur zal arriveren.

Daar wordt Sinterklaas ontvangen door Burgemeester van Meppel en uiteraard heel veel kinderen, (groot) ouders en vrienden. Na een welkomstwoord van de Burgemeester volgt een feestelijke rijtoer door de binnenstad. Routebeschrijving is te zien via de website www.grotetrekmeppel.nl

Het grote Sinterklaasfeest vindt dit jaar plaats op de Wheem waar Sinterklaas omstreeks 14.30 uur wordt verwacht om bij het grote pepernotenfeest van de Dikdakkers aanwezig te zijn. Het door Stichting De Grote Trek samengestelde programma staat ook dit jaar garant voor een groots Sinterklaasfeest!
De intocht wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Meppel, Stichting Ondernemersfonds Meppel en Stichting Waarborgfonds Meppel.

Kidsproof Drenthe


Openingstijden 16 november Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is zomervakantie!

Het is zomervakantie!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check onze blogs met zomertips!

Naar de Blogs