• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Straatfestivaltheater EmmenTerug naar het overzicht

zondag 21 juli
Het straattheaterfestival C'est la Vie in Emmen.
Het (gratis!) straattheaterfestival C’est la Vie vindt zondag 21 juli plaats in het centrum van Emmen! Ook dit jaar zijn er weer mooie straattheateracts en in de avond veel muziek.

Het festival is zoals altijd, gratis toegankelijk voor iedereen. Verschillende vormen van straattheater wederom gecombineerd met een braderie en vlooienmarkt. Via de vrolijke marktkramen wandelt u vanzelf langs alle straattheateroptredens.

’s Avonds gaat het feest door en neemt de horeca het stokje over met een gevarieerd muziekprogramma. Op verschillende podia in het centrum treden bands op. In het programmaboekje (vanaf juli beschikbaar) en op de website vindt u alle informatie.

Het C’est la Vie festival begint om 10 uur met de vlooienmarkt en braderie. Vanaf 13.00 uur barst het straattheater los. Het straattheater en de markt duren tot 17.00 uur. ’s Avonds kan men zich tot in de kleine uurtjes blijven vermaken met een gevarieerd muziekprogramma georganiseerd door de lokale horeca, op diverse podia in het centrum van Emmen.

Meer info via de roze website button.

Cestlavie Emmen


Emmen
Openingstijden Zondag 21 juli 2024
10.00 - 23.45 uur
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Drenthe

Zomervakantie in Drenthe

Laat die zon maar lekker schijnen, want het is bijna zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Uittips in Drenthe